COMPRI izolace - kompletní zateplení domu

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Nová zelená úsporám s CIUR a.s.

Nikdy nebylo tak výhodné provést zateplení Vašeho domu jako nyní! Je tomu nejen díky příznivým cenám stavebních izolací, ale také díky možnosti získat od státu dotaci v rámci programu Nová zelená úsporám. Společnost CIUR a.s. není tomuto dění stranou a má své výrobky, technologie a aplikační firmy v systému registrovány. Tým odborníků naší společnosti, široká řada certifikovaných aplikačních firem po celém území ČR a partnerské organizace jsou připraveny Vám pomoci s vyplňováním potřebných dokumentů nebo Vás zastoupit při vyřizování zajištění dotace. Využijte našich kvalitních, ekologických a cenově dostupných výrobků a zateplete svůj domov ještě dnes!

UPOZORNĚNÍ:

Příjem žádostí na RD je v termínu 22. 10. 2015 - 31. 12. 2021.

Příjem žádostí na BD je v termínu 15. 5. 2015 - 31. 10. 2015.

1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROGRAMU NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM

- Soupis informací o dotačním programu Nová zelená úsporám.

2. ZÍSKÁNÍ DOTACE KROK ZA KROKEM

- Jak postupovat, abych získal(a) dotaci?

3. CERTIFIKOVANÉ VÝROBKY SPOLEČNOSTI CIUR a.s.

- Zde naleznete seznam našich výrobků registrovaných v programu Nová zelená úsporám, jejich kódy a způsoby použití.

Společnost CIUR a.s. je registrována v SOD - Seznamu odborných dodavatelů - Osvědčení o registraci.

-> POSLAT POPTÁVKU NA PRODUKTY PRO PROGRAM NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM

Seminář CIUR – Hradec Králové

Seminář Komplexní revitalizace dvouplášťových střech a akustika panelových domů se 7. 1. 2016 konal v Hradci Králové. Tento seminář upoutal odbornou veřejnost z řad projektantů, stavebních firem a zástupců měst. Všem návštěvníkům děkujeme za účast.


přednáší Ing. Jiří Kasal

přednáší Ing. Michal Řehulka

Celou fotogalerii naleznete na facebooku: http://on.fb.me/1T0GnUH

Další města a termíny najdete v tomto odkazu: http://www.azpromo.cz/seminare/1446811647.pdf

autor: UsiReV, datum: 11.01.2016, kategorie: Oznámení a informace

CLIMAGLASS - nový přírustek do rodiny foukaných izolací!

Dovolujeme si vám představit nový produkt v naší rodině foukaných izolací - skelné vlákno CLIMAGLASS. Izolace má unikátní tepelné a akustické vlastnosti a je vyrobena ze skelné vlny metodou rozvlákňování taveniny skla a dalších přísad. Tato izolace má vynikající protipožární vlastnosti, nízkou objemovou hmotnost a navíc snadno propouští vodní páru. Nyní je k dispozici varianta výrobku CLIMAGLASS-Y (přípona Y je podle žluté barvy - anglicky yellow). Více informací najdete v samostatném článku. Technický list výrobku je k dispozici zde - PDF, 668 KB.

 

CIUR na Pražském hradě

V rámci slavnostního večera pořádaného ve Španělském sále Pražského hradu dne 24.11.2015 byly slavnostně předány Národní ceny kvality ČR a Národní ceny ČR za společenskou odpovědnost a další doprovodná ocenění, která jsou podporována v rámci Národní politiky kvality. Firma CIUR a.s. obdržela Čestné uznání za dlouholeté držení ekoznačky Ekologicky šetrný výrobek. Touto ekoznačkou jsou označovány výrobky a služby, které jsou v průběhu celého životního cyklu prokazatelně šetrnější nejen k životnímu prostředí, ale i ke zdraví spotřebitele. Jejich kvalita přitom zůstává na velmi vysoké úrovni. Ekoznačku s označením 01-01 a 01-02 obdržela firma CIUR a.s. již v roce 1994.

Kompletní galerii fotek najdete na tomto odkazu.

   

Fotky z posledních seminářů společnosti CIUR

Podívejte se na fotky z posledních seminářům, které se konaly ve 3 městech ČR. Úspěšné akce se vždy účastnilo okolo 30 osob. Všem zúčastněným děkujeme!

Liberec: https://www.facebook.com/media/set/…

Karlovy Vary: https://www.facebook.com/media/set/…

Ústí nad Labem: https://www.facebook.com/media/set/…

Pokračovat budeme zase v roce 2016 v dalších 8 městech - viz. pozvánka.

Hlavními tématy seminářů jsou dotace, modernizace, zateplení a akustika v panelových domech. Připraveni ale budou specialisté s informacemi ke všem produktům naší společnosti. Pozvánku s programem a online přihlášku najdete v tomto dokumentu - http://www.ciur.cz/files/news/15/ciur-seminare-2015-2016.pdf

Zateplení dřevostavby foukanými izolacemi – ČT Polopatě

Vedoucí střediska aplikací p. Čamra v pořadu České televize s názvem „Polopatě“ hovořil v reportáži o zateplení dřevostavby foukanými izolacemi, kontrole izolace a dalších možnostech využití izolací. Samotná reportáž je v pořadu od 33. minuty. Kliknutím níže na logo pořadu budete přesměrováni do archivu ČT přímo na stopáž s reportáží.

autor: UsiReV, datum: 20.10.2015, kategorie: Oznámení a informace

Nabízíme měření termokamerou, BLOWER DOOR TEST

 

Společnost CIUR a.s. je vám připravena nabídnout kompletní servis pro diagnostiku stavebních konstrukcí a stanovení jejích případných nedostatků a vad. Samotné měření provádějí vyškolení technici naší společnosti vybavení špičkovými přístroji od předních světových výrobců. Podrobné informace a ceny jednotlivých měřeních naleznete v příslušných sekcích:

1. Měření termokamerou

S pomocí TERMOKAMERY a naměřených termografických snímků je možné zjistit, kudy z objektu uniká teplo (lokalizace tepelných mostů) nebo stanovit homogenitu tepelně izolační vrstvy. Měření termokamerou je také vhodné ke zjištění rizikových míst k růstu plísní a povrchové kondenzace na vnitřních povrchových konstrukcích.

2. BLOWER DOOR TEST

Měření s pomocí metody BLOWER DOOR TEST slouží k odhalení netěsností ve stavebních konstrukcích a tím také k značným úsporám energií při vytápění. Odhalení těchto nedostatků také může znamenat výrazné snížení finančních nákladů vynaložených na protiopatření. Měření vzduchotěsnosti budovy je nutné také pro zatřídění budovy do standartu pasivního domu.

UPOZORNĚNÍ: Veškerá měření provádí pouze technici CIUR a.s. z výrobního závodu v Brandýse nad Labem.

 

Stránky: « 1 2 3 4 5 ... 13 »
zobrazeno 15 - 21 z 90 záznamů