COMPRI izolace - kompletní zateplení domu

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Náhodné štítky

Tématické filtrování článků...

Prestižní evropská certifikace NATUREPLUS pro CLIMATIZER PLUS

Společnost CIUR a.s. získala pro svůj výrobek - celulózovou izolaci CLIMATIZER PLUS prestižní evropskou certifikaci NATUREPLUS. Označení je evropskou alternativou k našemu označení Ekologicky šetrný výrobek. Certifikát je ke stažení na našich stránkách.

Výrobky označené tímto logem prokazatelně:

- chrání klima a šetří energii při výrobě

- umožňují zdravé bydlení

- chrání přírodní zdroje ve smyslu všeobecné udržitelnosti

Více informací k této certifikaci naleznete na oficiálních stránkách http://www.natureplus.org (anglicky).

OVELOS, pozemní stavby a.s. - nový partner naší společnosti

Firma OVELOS, pozemní stavby  a.s. pro své zákazníky připravila speciální nízkoenergetickou variantu rodinného domu. Základ tvoří celulózová izolace. Dokonalé odvedení vlhkosti z konstrukce, instalační předstěna, difůzně otevřená skladba, vynikající energetický index obálky stavby. Naprosto ekologické provedení. Využití desítek let zkušeností umožňuje poskytovat na komponenty systému mnohaleté záruky. Samozřejmostí je podpora vývojového zázemí firmy CIUR a.s.

Česká televize - pořad Chalupa je hra - 1. 6. 2010

Česká televize - pořad Chalupa je hra (Papír, sláma, konopí - stavební izolace z přírody) - 1. 6. 2010. Kamera ČT se spolu s naším odborným partnerem panem Burešem vydala na kontrolu kvality izolací několika domů. Nedostatky odhalené termokamerou byly napraveny aplikací celulózové izolace. Video můžete shlédnout v archivu České televize.