COMPRI izolace - kompletní zateplení domu

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Náhodné štítky

Tématické filtrování článků...

Chystáte se renovovat chatu nebo chalupu? A co zateplení?

Zateplení rekreačního objektu je určitě jedna ze základních věcí, kterou řeší každý chatař a chalupář. Nová izolace a hlavně zateplení jsou součástí většiny oprav a přestaveb - vždyť kvalitní izolace nejenom snižuje provozní náklady, ale hlavně umožnuje využívat chatu nebo chalupu i v chladnějším období. V létě pak může pomoci udržet uvnitř příjemný chládek.

Jedna z tuzemských bank zveřejnila výsledky svého výzkumu, že 70 procent chalupářů se letos chystá nějakým způsobem renovovat svůj rekreační dům. Nejvíce peněz plánují chalupáři na změny v interiérech, opravu nebo výměnu střechy a hned potom na zateplení a izolaci. Může to být i tím, že řada majitelů chce svůj rekreační objekt využívat v delším období, nejenom v létě. Některé chataře však k nové izolaci dovedla i letní vedra a hledají způsob, jak alespoň částečně snížit prohřátí chalupy přes horký letní den, aby se v noci dalo lépe spát.

autor: UsiReV, datum: 07.08.2015, kategorie: nezařazeno

CIUR a.s. - Stavební firma roku 2013

Firma CIUR a.s., která na českém trhu podniká již od roku 1991, získala v prestižní soutěži pořádané Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, Stavební fakultou Českého vysokého učení technického v Praze a Stavební fakultou Českého vysokého učení v Brně titul Stavební firma roku 2013 v kategorii "střední stavební firma". Cena byla udělena především za stavby na níž se společnost významně podílela v oblasti unikátních tepelných a zvukových izolací nebo materiálů pro silniční stavitelství.

Z rukou předsedy senátu Milana Štěcha cenu dne 16. 10. 2014 převzali Mgr. Michal Urbánek, ředitel společnosti, a Ing. Mojmír Urbánek, výrobní náměstek.

CIUR a.s. (ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001)

Akciová společnost CIUR, která byla založena v roce 1991, patří v oblasti výroby celulózových vláken na bázi recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává více než 35 tisíc tun druhotných surovin ročně. Čtyři samostatné výrobní technologie produkují více než 56 výrobků v 84 modifikacích. Převážně se jedná o celulózová vlákna, minerální vlákna a různé směsi vláken. Produkce firmy je rozdělena do tří divizí: tepelné, zvukové a požární izolace, dále průmyslová vlákna pro silniční stavitelství, hutnický, energetický a automobilový průmysl a technické zabezpečení budov. Firma zaměstnávající 200 zaměstnanců a exportuje do více než 26 zemí světa. Má své pobočky na Slovensku a Velké Británii.

CIUR a.s. na mezinárodním stavebním veletrhu IBF 2010 - BRNO

Ve dnech 13. - 17. 4. 2010 se naše společnost zúčastnila mezinárodního stavebního veletrhu IBF 2010 v Brně. Vystavovali jsme zde mimo jiného tepelně akustickou izolaci CLIMATIZER PLUS, parotěsné a vzduchotěsné systémy PRO CLIMA® , stavební systém pro výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů φ-ha, systémy TZB a mnoho dalšího. Přítomní odborníci také zodpovídali dotazy návštěvníků týkající se programu ZELENÁ ÚSPORÁM.