COMPRI izolace - kompletní zateplení domu

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Konference CIUR 2014 - Praha, Brno, Ostrava

Od počátku letošního roku proběhla po ČR série konferencí CIUR 2014 - Praha, Brno a Ostrava. Přednášejícími na téma úspor energií ve stavebních konstrukcích a systémech skladeb byli nejen odborníci společnosti CIUR, ale také známý akad. arch. Aleš Brotánek. Všem zúčastněným děkujeme za účast a těšíme se na další spolupráci.

Praha - hotel STEP

   

Brno - výstaviště BVV

   

Ostrava - Clarion Congress hotel

   

For Arch 2013 - fotografie

Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 proběhl na pražském výstavišti Letňany 24. ročník mezinárodního veletrhu For Arch 2013. Naše společnost se veletrhu zúčastnila s inovovaným stánkem pro novou kampaň COMPRI. Stánek po právu sklidil chválu koncových zákazníků i odborné veřejnosti. Všem děkujeme za návštěvu a budeme se těšit na dalším setkání.

        

Tisková konference - představení systému Compri

Dne 19. 9. 2013 jsme na tiskové konferenci, konané u příležitosti veletrhu For Arch 2013, představili v sále č. 2 novinku naší společnosti - systém COMPRI. Svou prezentaci měl generální ředitel společnosti - Mgr. Michal Urbánek i výrobní náměstek Ing. Mojmír Urbánek. Na dotazy novinářů odpovídali také přítomní zástupci obchodního oddělení.

COMPRI izolace = prověřené systémy pro úsporu energií

Systém Compri je balíček jednotlivých, léty prověřených materiálů pro váš dům, s nímž můžete zateplit, zvukově nebo protipožárně izolovat. Systém Compri jsou také profesionálně navržené skladby a řešení pro jakoukoliv část vašeho domu.

Systém COMPRI se skládá z těchto produktů:
- Tepelné izolace
- Zvukové izolace
- Protipožární izolace
- Membrány, lepidla, pásky a příslušenství
- Obklady

Více informací na www.compri-izolace.cz.

Rozhlas - ČRo 2 - vystoupení Ing. Mojmíra Urbánka

V pátek 3. 5. 2013 od 10 hodin vystoupil v pořadu "Poradna" na rozhlasové stanici ČRo 2 výrobní náměstek společnosti CIUR a.s. pan Ing. Mojmír Urbánek. S moderátorkou si pan Urbánek povídal na téma zateplování a úspory energií. Součástí poradny bylo také zodpovězení dotazů posluchačům, kteří se do pořadu dovolali.

Záznam pořadu (mp3 - 6,5 MB) si můžete stáhnout kliknutím na tento odkaz.

Stránky: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13 »
zobrazeno 36 - 42 z 90 záznamů