COMPRI izolace - kompletní zateplení domu

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

  • Oznámení a informace

CERTIFIKOVANÉ VÝROBKY SPOLEČNOSTI CIUR a.s.

CIUR a.s. - SOD výrobce - 211

CIUR a.s. - SOD středisko aplikací - 2912


CLIMATIZER PLUS - SVT 631

- Foukaná celulózová izolace určená k zateplování vodorovných, šikmých a svislých stavebních konstrukcí. Izolace je impregnována proti hoření, škůdcům a plísním. Více informací o této izolaci najdete zde.


CLIMASTONE M - SVT 632

CLIMASTONE L - SVT 6334

CLIMASTONE S - SVT 6336

- Foukaná minerální izolace určená k zateplování vodorovných, šikmých a svislých stavebních konstrukcí. Tepelná minerální izolace, nejvyšší třída reakce na oheň A1, hydrofobizované vlákno. Více informací o této izolaci hledejte na těchto stránkách.


CLIMAGLASS - W - SVT 8196

Foukaná izolace vyrobená z panenského skelného vlákna. Velmi nízká objemová hmotnost, velmi dobrý součinitel tepelné vodivosti, nejvyšší třáda na oheň A1. Webové stránky produktu.


CLIMASTYREN - SVT 8194

- Foukaný grafitový polystyren. Jde o nejnovější type grafitového pěnového polystyrenu využívající nanotechnologie pro profesionální zateplení. Miliony buněk izolantu se stopovou přísadou grafitu účinně odrážejí teplo zpět k jeho zdroji a podstatně tak zlepšují izolační vlastnosti. Climastyren® je vyroben pomocí nejnovějších technologií bez obsahu CFC a HCFC (známé jako freony). Moderní technologie zajišťuje stálou kvalitu a minimální energetickou náročnost výroby, což Climastyrenu® zajišťuje výborný poměr cena/výkon. Podrobné informace.


Udi RECO - SVT 2844

- Dřevovláknitá izolace vhodná k zateplení stěn domu. Podrobné informace o tomto způsobu zateplení jsou zde.

 

Udi TOP - SVT 2886

- Vynikající izolace z dřevěných vláken pro střechy. Podrobné informace.

 

Udi SPEED - SVT 2888

- Efektivní izolační deska umožňující aplikaci omítky pro dřevostavby. Podrobné informace.


Tepelná čerpadla značky PANASONIC, které dodává naše divize TZB - více než 50 typů včetně SVT kódů najdete v tomto přehledném seznamu - PDF (470 KB).